Er zijn eigenlijk maar weinig projecten waarvoor u niet terecht kunt bij T.O. Reclame uit Chaam. We bieden een breed scala aan diensten, tegen een scherpe prijs. Daarbij is T.O. Reclame altijd creatief, meedenkend en oplossingsgericht. T.O. helpt u met het maken van de juiste keuzes als het gaat om het soort reclame, maar ook bij de keuzes voor het design. Of het nu gaat om het ontwerp voor een logo, gevelreclame of drukwerk, bij T.O. Reclame is het in goede handen.

Bij T.O. Reclame bieden we de volgende diensten aan:

Ontwerp

T.O. Reclame zorgt voor de juiste uitstraling die uw onderneming nodig heeft. Door middel van een inleidend gesprek kijken we naar wat het beste overkomt en aansluit bij uw doelgroep. Daarna volgen een aantal voorstellen. Daarin zult u ongetwijfeld een pakkend ontwerp vinden, waarmee de verdere huisstijl bepaald kan worden. Hieronder ziet u een greep uit ons bestand.

Gevelreclame

Op verschillende manieren kan uw gevel worden voorzien van reclame. Van een reclamebord of freesletters, tot een frame met doek. In overleg komen we altijd tot de juiste oplossing.

Borden

Vormen van gevelreclame zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Bovendien komen er jaarlijks nieuwe manieren of producten bij. Zo kunt u een reclamebord ophangen aan uw gevel of uitgefreesde (verlichte) letters. Ook een gespannen doek in een frame behoort tot de mogelijkheden. Eventueel met verlichting. Tot slot zijn er ook diverse mogelijkheden voor een bord op straat. Misschien dat de voorbeelden hieronder u op een idee brengen.

Banners

Banners kunnen je reclameboodschap of bedrijfsinformatie op een perfecte manier uitdragen. Niet alleen vanwege de hoge attentiewaarde, ook de stijlvolle uitstraling maakt deze aandachtstrekker tot de ideale communicatiedrager. Er is keuze uit meerdere bannersystemen, in verschillende afmetingen en materialen. Daarmee hebben wij voor iedere klant een passende oplossing. 

Drukwerk

Al uw drukwerk, van briefpapier en visitekaartjes tot uitgebreide brochures of folders, wordt met zorg voorbereid. Uw wensen staan centraal bij zowel het ontwerp als de uitvoering. Hierin staan we u natuurlijk bij met vakkundig advies. Presenteer uw bedrijf aan uw klanten met herkenbaar, vakkundig uitgevoerd drukwerk en laat een sterke indruk achter.

Belettering

Bedrijfswagens bieden een prachtige kans om reclame te maken. Bijvoorbeeld met een logo met adresgegevens, maar ook een compleet bedrukte auto of vrachtwagen in full colour is mogelijk. Daarbij geldt dat er voor ieder budget een oplossing is. Een aantal goede voorbeelden vindt u hieronder.

Stickers

T.O. Reclame maakt voor u stickers op maat, in elke gewenste maat, kleur, materiaal of vorm. Voor elk doel precies datgene wat u nodig hebt. Vraag gerust naar alle mogelijkheden of kijk hieronder voor inspiratie.

Diversen

Een beetje reclamebureau doet ook aan promotieartikelen. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan pennen, blocnotes en kleding. Bijvoorbeeld voor een T-shirt, polo of sweater. Het kan allemaal geleverd worden met uw logo ontwerp erop gedrukt. Zelfs vanaf een hele kleine oplage.

Wilt u een offerte?

Vul onderstaand formulier in, laat ons weten wat u nodig heeft en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. 

*Verplicht